The Project

FRIARS WALK SHOPPING CENTRE

Henley Stone were part of the £100 million scheme to develop the new Friars Walk Shopping Centre in Newport. With the centre spanning 35 retail stores, 11 restaurants and an eight-screen cinema, the project involved multiple organizations and numerous engineering challenges.

SIZE OF AREA

390,000 sq. ft

PROJECT DURATION

5 Months

PROJECT BUDGET

£100 Million

The Friar Walk complex required the exterior of the entire project to be cladded with Glass Reinforced Cladding. Henley Stone organised and completed the installation of the cladding through the entire project. During the 5 month project Henley Stone also supplied and installed all of the granite plinths that feature throughout the Shopping Centre.

 

All of these factors had to be worked into a tight schedule to ensure the deadlines were met and that the multiple subcontractors were able to combine their services in a seamless and organised manner with no room for error.

Testimonial

WHAT OUR CLIENT HAD TO SAY

Henley Stone are a very versatile contractor with a strong industrious determination to succeed, they are up there with some of the most committed contractors I have come across within the construction industry.

Galliford Try Logo

Let's make something great together

 Get in touch with us and send some basic info for a quick quote

Privacy Policy | Terms & Conditions | Sitemap